Haarwerk

Eerste afspraak

Hoe te handelen bij haarverlies als gevolg van chemotherapie?
Zodra de artsen u vertellen dat u chemotherapie dient te ondergaan en dat als gevolg hiervan uw haar zal gaan uitvallen, kunt u met ons een afspraak maken. U kunt bij ons altijd binnen 2 werkdagen terecht.

Uw eigen haar

Tijdens de eerste afspraak wil Heijm altijd eerst graag uw eigen haar bekijken, zodat hij de kleur, de groeirichting en de structuur van het haar (dik of dun) kan beoordelen. Bent u reeds kaal, neem dan zo mogelijk foto's mee zodat Heijm een zo goed mogelijk beeld kan vormen van uw haardracht vóór het kaal worden.

Heijm bekijkt vervolgens de mogelijkheden die bij u passen en bespreekt alle voor- en nadelen met u. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en kostenloos.

Kom liever niet alleen naar uw eerste afspraak. Neem een vertrouwd persoon mee. Zo'n eerste gesprek kan confronterend zijn.

Zichtzending zonder verplichting

Heijm vraagt voor iedereen altijd eerst een zichtzending van een aantal haarwerken bij leveranciers aan, zodat er voldoende keus voor u is. Dan kan in echt haar, synthetisch of gemengd (50% echt, 50% synthetisch). U kunt uw haarwerk dan minimaal 3 tot maximaal 6 weken reserveren. U bent niet verplicht hierna een haarwerk aan te schaffen.

Wij komen ook naar u toe

Mocht u niet in staat zijn om zelf naar onze haarstudio te komen, aarzel niet, maar belt u ons. Wij zijn te allen tijde bereid om u thuis of in het ziekenhuis te bezoeken en u verder te helpen.